11
Jun 12

CGP celostna grafična podoba

Podjetje Artwork Solutions Vam lahko pomaga pri zasnovanju celostne grafične podobe, ki se prične pri oblikovanju ter izdelavi loga ali logotipa, ki je temelj prepoznavnosti neke dejavnosti..

Simbol oz.logotip,tipografija ter barvna shema so pojmi, ki v grafični podobi podjetja igrajo pomembno vlogo zato Vam ves materijal, ki ga uporabljate pri poslovanju kot so dopisni list, vizitke, štampiljke, razni obrazci, kuverte ter ostale tiskovine kakor tudi embalaža, promocijski materijal ter reklamne table oblikujemo, ter po želji tudi izdelamo tako, da bodo izražale vašo dejavnost na učinkovit način. V kolikor so stranke zainteresirane lahko v duhu celostne grafične podobe izdelamo tudi spletno mesto ter predstavitveno stran na socialnih omrežjih, kot so Facebook ali Google+.

V podjetju Artwork Solutions je  pristop do stranke individualen. Vsak grafični element izdelamo po naročilu, tako, da ustreza vašim zahtevam in dejavnostim.

Anis Biro
Anis biro
Artwork Solutions

Artwork Solutions

Jadranka d.o.o.

Jadranka

IGC Projekt d.o.o.


IGC Projekt

Ne spreglejte...

Ob zasnovanju celovite grafične podobe ter v paketu MAX, kjer je ob CGP-ju dodatno še izdelava spletnega mesta je oblikovanje logotipa brezplačno.

Ugodnosti

in najdi